Behandelingen

Het liefst trim ik één hond tegelijk, zodat ik alle aandacht aan die hond kan besteden. Zodra ik klaar ben, kan uw hond gehaald worden. Dus hij hoeft niet tot het eind van de morgen of middag te wachten.

Als uw hond voor het eerst komt, kunt u er vanzelfsprekend bij blijven als dat u of uw hond rust geeft. Sommige honden worden echter onrustiger met de baas of bazin erbij. In dat geval is het beter dat u terugkomt wanneer uw hond klaar is.

Vooraf bekijk ik uw hond, leg uit wat goed voor hem is en hoe dit ras getrimd hoort te worden. Maar het is úw hond, dus u mag bepalen hoe hij eruit moet komen te zien. Als het niet nadelig is, zal ik hem zo trimmen. Maar het belang van uw hond staat altijd voorop!

Mo

 

 

 

 

 

 

De bazin van Teckel Mo vindt het leuk als het haar op de kop van haar hond wat langer blijft dan volgens het officiële trimschema.

 

Bij elke trimbeurt worden, indien nodig, de nagels geknipt en de anaalklieren uitgedrukt. Tevens worden de oren en indien mogelijk, de tanden schoongemaakt. Wilt u uw hond mooi en op een verantwoorde manier getrimd hebben? Bel dan 06 – 29 20 41 48 voor een afspraak!